Online marketing

Elengedhetetlen tényező az online marketing fogalma a webfejlesztésben. A Digitaltrends Magyarország vállalja az átfogó tervezést és kivitelezést.
Miért szükséges?

Annyira kiélezett a piacon a szabadverseny, akármilyen iparággal is foglalkozzon egy cég. Bizonyára Önnek is vannak versenytársai és szeretne előttük lenne, vagy ha már elöttük van akkor szeretne magabiztos előnyre szert tenni.
Milyen lehetőségek vannak?

Partnerprogramok
Partnerprogramnak vagy affiliate marketingnek nevezzük azt az online reklámozási módszert, amikor a hirdető vállalkozás a reklámjait a honlapjukon megjelenítő partnereknek a partnerek honlapjáról érkező vevők vagy látogatók után egy előre meghatározott mértékű jutalékot fizet. A hirdető és a felületet biztosító partner között általában nem áll közvetítő. Az átkattintások számát a hirdető rendszere figyeli és tartja nyilván, a hirdetést megjelenítő partner ellenőrzési lehetősége korlátozott. Nem keverendő össze a jutalék fizetése nélküli link- vagy bannercsere programokkal, amely során a két partner kölcsönösen egymás honlapját reklámozza.


Egy viszonylag kis méretű reklámfelület a cégünkről, amire kattintunk a saját oldalunkra irányít át a hirdetett oldalról. A látogatottságnövelés a fő cél, hogy minél szélesebb körben terjedjen el az oldal.

Kereső marketing
Összetett alkalmazásokból felépülő eljárás, tartalmazza a kereső optimalizálást a weblapokra - URL struktúra
- w3c valid kód (XHTML 1.0 Transitional)
- Kereső optimalizálás - Mainstream

Google Analytics
Google által alkalmazható statisztika figyelő. Nyomon követhető a felhasználók szokása az oldalunkal kapcsolatban, valamint a látogatottságokhoz kapcsolódó eredmények. Ilyenek - "Webhelyen eltöltött idő", "Legtöbbet látogatott oldalak", "Honnan érkezett a látogató - Kereső, közvetlen hivatkozás, közvetett hivatkozás". Még számtalan statisztikai követéssel bír az analizáló.

Konkurencia figyelés
Feltétlenül tisztába kell lennünk, hogy a konkurens cég milyen lehetőségekkel bír és milyen üzletpolitikát folytat. Az árairól nem is beszélve, széleskörű tanulmánykészítés is ide tartozik.

Promóciós szoftverek
Bemutató szoftverek tervezését és kivitelezését is vállaljuk. Akár egy adott termékről vagy akár az egész cég életét kívánja bemutatni, de idetartoznak az oktatóanyagot tartalmazó prezentációs szoftverek, amiket akár továbbképzési segédletként is adhatja az alkalmazottaknak. Vagy rendezvényeken prezentálhat vele.

Ügyfélszolgálatunk általi segíségével könnyedén informálódhat olyan kérdésekben, amiket nem talált meg az oldalon. Rendszerünkkel kapcsolatos segítségnyújtási célból is rendelkezésre áll a hét minden napján.

Telefon:
+36-30/822-5841

E-mail:
Felsorolni is sok lenne, hogy mennyi előnye van egy webáruháznak, ezért csak néhányat emelnénk ki az előnyeiből:
  • Éjjel nappal nyitva áll
  • Vásárlást segítő információkat tartalmaz
  • Valódi profit termelés
  • Vonzásterület nagyobbítása
  • A világ legjobban fejlődő kereskedelmi területe