Széles körű kiszolgálást biztosítunk szolgáltatásaink igénybevételénél

Az elégedettség növelése érdekében rugalmasan kezeljük szolgáltatásainkat. Amennyiben Önnek olyan egyedi elektronikus szolgáltatásra, vagy informatikai megoldásra van szüksége ami nem szerepel a szolgáltatásaink közül, keressen fel minket és megvizsgáljuk a lehetőségeket.
Webfejlesztés

Honlapok, portálok, webáruházak tervezése és kivitelezése.
Tanácsadás

Elektronikus alkalmazásokkal kapcsolatos érdeklődését szívesen fogadjuk. Amennyiben van elképzelése, hogy mit szeretne, de nem tudja milyen lehetőségei vannak széles körben kínálunk lehetőségeket, valamint megismertetjük a folyamatosan bővülő újabbnál újabb technológiákat.
Rendszerfelügyelet

Szerződéstől függően ez kiterjedhet az alkalmankénti felülvizsgálatra és a havi rendszeres kiszállásokra is. Munkatársainkhoz kérdéseivel, problémáival a nap 24 órájában bizalommal fordulhat. Ezzel a szolgáltatással nemcsak költséget takaríthat meg, hanem gépei mindig a legjobb formában lesznek.
Hálózatépítés

Lokális hálózatok tervezése, kivitelezése, meglévő hálózatok átalakítása. A hálózatépítés során nagy figyelmet szentelünk a megfelelő eszközök kiválasztására, hogy az alkalmazott technológia összhangban legyen vállalkozása méretével és a várható költségekkel.
Telepítések

A különböző rendszerek telepítése időrabló, esetenként bonyolult feladat, melynek gondjait magunkra vállaljuk. Régebbi, vagy újonnan vásárolt gépére kívánság szerinti operációs rendszer (Windows 7, Windows Server verziók, Linux verziók) beszerzését, telepítését, beállítását vállaljuk rövid határidővel.
Webhosting

Webhosting, vagy más néven webtárhely szolgáltatásunk az Ön honlapjának elhelyezésére szolgál, saját, nagy teljesítményű szerverünkön. Napi mentésekkel és 0-24 órás elérhetőségekkel.
Ügyfélszolgálatunk általi segíségével könnyedén informálódhat olyan kérdésekben, amiket nem talált meg az oldalon. Rendszerünkkel kapcsolatos segítségnyújtási célból is rendelkezésre áll a hét minden napján.

Telefon:
+36-30/822-5841

E-mail:
Felsorolni is sok lenne, hogy mennyi előnye van egy webáruháznak, ezért csak néhányat emelnénk ki az előnyeiből:
  • Éjjel nappal nyitva áll
  • Vásárlást segítő információkat tartalmaz
  • Valódi profit termelés
  • Vonzásterület nagyobbítása
  • A világ legjobban fejlődő kereskedelmi területe