Részletesen 4 lépésből kerül bemutatásra az online értékesítés fontossága, szempontok, menete, és előnyei!

  • Bemutatás
  • Funkciók
  • Üzemeltetés
  • Marketing

A webfejlesztés korunk egyik kiemelkedő ágazata, az egyre növekvő felhasználói igények kielégítésére fejlesztések indokoltak a webes területekre. A mindennapos használat nem kérdéses, leginkább az internet előtt eltöltött idő ami számít. A figyelem növelése érdekében szükségesek az időről-időre történő újítások, akár látványban, akár funkcionalitásban.


Bevezethetőségi vizsgálat

A bevezetés előtt a vállalati modellnek alkalmasnak kell lennie az elektronikus kereskedelemre. Amikor egy cég az elektronikus kereskedelem mellett dönt, szem előtt kell tartania az alkotórészek kiválasztásánál, hogy milyen módon tudja azokat a meglévő üzleti profiljába illeszteni, valamint a bővítési lehetőség is fenn áll. Az illeszkedés felülvizsgálatába teljes mértékben segítségünket nyújtjuk.

Alapvető fő egységek kezelése egyszerűen és kényelmesen

1. ábra - Alapvető kiszolgálásra váró feladatok


Növeljük hatékonyságunkat!

Az elektronikai kereskedelem egyik alap célja a hatékonyság növelése. Több filozófia is kering a tökéletes hatékonyság növelésről és mindenki mással bizonygatja igazát, de mi még is azt valljuk, hogy nem lehet sztenderizálni a hatékonyságot egy bizonyos e-kereskedelmi megoldással, hiszen nem ugyan azok a megoldások szükségesek egy kelet-magyar régióban, mint egy nyugat-magyar régióban. Olyan tényezőket szükséges figyelembe vennünk, ami elkerüli sokak figyelmét, vagy éppen lényegtelennek tartják.

Az elektronikus kereskedelmi modell felépítését jól átgondolt üzleti tervezetbe szükséges önteni, hogy a fejlődés, a vállalkozás életében valóban érdemlegesen teljesítsen. Filozófiánk által elért eredményeink önmagukért beszélnek az elégedett megrendelőinkkel kapcsolatban. Sok helyen próbálhatóak ki a webáruházak demo verziója, a kipróbálást követően az érdeklődőnek a látott séma alapján máris bekövetkezik a kreatív gondolkodás korlátozása a sablont látva. A korlátozott gondolatmenet már megakadályozza a hatékonyság maximalizálását, ezért nem fogunk az áruházakról demo verziókat kitenni, mert inkább üljünk le és gondoljuk át mire van szükség és a szükségletekhez mérten kerül megvalósításra az elektronikus piactér.


Főbb fejlődési lehetőségek Professzionális Webáruházak által!

Globális
Piac korlátok nélkül! Az értékesítésben szükséges meghatározni a kívánt értékesítési piacunkat, de azért annak is örülünk, ha nem csak a kiválasztott piacunkról érkeznek ügyfelek. Ezért is jó ha fel vagyunk készülve deviza kezelésre valamint a nyelvi nehézségek leküzdése érdekében több nyelven is megtekinthető áruházunk

Robosztus
Komplex tranzakciók is nagy megbízhatósággal dolgozhatók fel rajta. Az előre nem látható igények és követelmények jelentkezésekor azokhoz könnyen igazítható.

Biztonság
Az elektronikus kereskedelem szigorú biztonsági korlátok mögé van szorítva, ami nem csak az ügyfelek, de az üzemeltető érdekében is állnak. Igény esetén védett csatorna használata is lehetséges, amennyiben valaki az igazán biztosat szeretné magáénak tudni.

Haszon
Bizonyára nem elhanyagolandó szempont, hogy egy ilyen befektetéssel milyen haszon érhető el. A felmérések szerint egyre többen és egyre többször használják a emberek a webáruházakat. A partnereink elmondásai alapján egy sávos érték között a legreálisabb, ami nem más mint a 10%-35% közötti érték a legjellemzőbb. Természetesen függ ez az érték a marketinges tevékenységeinktől is, hisze honnan tudná a felhasználó, hogy webáruházunk van, ha nem mondjuk el senkinek...

Fejlődés
Egy ilyen üzleti rendszer bevezetésével nem csak a "trendeket" követjük, de az üzleti tevékenységeinket is átalakítjuk. Az átalakítás szó sok embernek nem tetszik, mert egyből arra gondol, hogy ki kell lépnie a kényelmes megszokottból. Ez ebben az esetben nem igaz a változás jelentése (természetesen a változtatás lehetősége is fenn áll), nem szükséges szakítani a bevállt jól működő tevékenységgel, de azokból a folyamtokból biztos van egy-kettő ami megkönnyebbíthető az elektronikai kereskedelmi rendszer vállalatirányítási rendszerével.

Tovább a funkciókhoz
Ügyfélszolgálatunk általi segíségével könnyedén informálódhat olyan kérdésekben, amiket nem talált meg az oldalon. Rendszerünkkel kapcsolatos segítségnyújtási célból is rendelkezésre áll a hét minden napján.

Telefon:
+36-30/822-5841

E-mail:
Felsorolni is sok lenne, hogy mennyi előnye van egy webáruháznak, ezért csak néhányat emelnénk ki az előnyeiből:
  • Éjjel nappal nyitva áll
  • Vásárlást segítő információkat tartalmaz
  • Valódi profit termelés
  • Vonzásterület nagyobbítása
  • A világ legjobban fejlődő kereskedelmi területe