A folyamatosan fejlesztett rendszereink biztosítják, hogy lépést tartson!

A webfejlesztés korunk egyik kiemelkedő ágazata, az egyre növekvő felhasználói igények kielégítésére fejlesztések indokoltak a webes területekre. A mindennapos használat nem kérdéses, leginkább az internet előtt eltöltött idő ami számít. A figyelem növelése érdekében szükségesek az időről-időre történő újítások, akár látványban, akár funkcionalitásban.


Weboldal fejlesztés

Statikus weboldal készítés:
Ez a honlap típus akkor javasolt, ha a weboldalon szereplő információk viszonylag ritkán módosulnak. Ilyenek a cégismertetők, néhány soros bemutatkozó oldal.

Dinamikus weboldal készítés:
Ezt a típust akkor alkalmazzuk, amikor a felvitt információkban gyakran történik változás. Ilyenkor egy adminisztrációs felületen keresztül a felhasználó maga módosíthatja az információkat. Lehetőség van számos plusz opció kialakítására, mint például a kérdőív, hírlevél.

Flash weboldal készítés:
Ennél a típusnál a látvány a lényeg, ezért szokták főleg termék oldalak bemutatására használni. Hátránya, hogy nem keresőbarát, ezért a keresőkből érkező látogatók nehezen, vagy nem találják meg.

Akár induló, vagy már meglévő cégének szeretné arculatát új logóval, színvilággal elkészíttetni, készséggel segítünk ebben. Az előzetes igények, valamint a cég profiljának megismerése után hozzálátunk a weboldal tervezéshez, készítéshez.
Webáruház készítés

A webáruhazak elterjedése egyre inkább érthető, hiszen a vállalkozások bevételét növeli, kevesebb ráfordítási energiával. A webáruházak létjogosultságához Magyarország dinamikus tendenciát mutat a befogadása felé. A vásárló közönség érdeklődése a vásárlás előtt körültekintő és informálódó képet mutat a vásárlást megelőzően. A webáruházak által nem csak a termékek vásárolhatóak meg, de egyfajta üzlet-vevő szimpátia kialakítása is a cél az érdeklődőkben.

A webáruház fejlesztéseknél az érdeklődőknek csomagokat, modulokat állítanak össze versenytársaink. Mi is felsorolhatnánk rengeteg alkalmazást amit a webáruház tartalmaz, de nem tesszük, mert webáruházat adunk és nem csomagokat. A webáruháznak küldetése van, ezt a küldetést kívánjuk képviselni és teljesíteni!

Kiemelt fő profilunk közé tartoznak az elektronikai kereskedelmi rendszerek, és a minőséget biztosítjuk. Az e-kereskedelmi rendszerekről részletesebben a webáruház menüpont alatt informálódhat!

Kereső-optimalizálás, SEO

Az internet egyre több vállalkozásnak válik a mindennapi üzlet részévé, azonban elengedhetetlen, hogy megfelelően használjuk marketing célokra. Segítünk Önnek megkereséseket, és ezzel forgalmat generálni, legyen szó akár online promócióról, banner kampányról, vagy e-mail marketingről.

Az oldal tervezésétől kezdve odafigyelünk az optimalizációs lépésekre, hogy ne kerülje el semmi a figyelmünket. Így nem hagyunk ki semmi fontos lépést, minthogy utólag kellene az oldalt optimalizálni. Ezáltal nem csak az időn, de a költségek is kedvezőbbeken alakulnak. Utólagos optimalizálásra is lehetőség van.

Weboldal karbantartás

Legyen szó akár statikus, akár dinamikus honlapról időnként elkerülhetetlen, hogy frissítsük, hiszen a honlap iránti érdeklődés csak megfelelő tartalmi változással tartható fenn. Ez lehet egy új termék érkezése, cégügyekben vagy cégprofilban történt változás, vagy akár csak egy kérdőív kihelyezése.

Ügyfélszolgálatunk általi segíségével könnyedén informálódhat olyan kérdésekben, amiket nem talált meg az oldalon. Rendszerünkkel kapcsolatos segítségnyújtási célból is rendelkezésre áll a hét minden napján.

Telefon:
+36-30/822-5841

E-mail:
Felsorolni is sok lenne, hogy mennyi előnye van egy webáruháznak, ezért csak néhányat emelnénk ki az előnyeiből:
  • Éjjel nappal nyitva áll
  • Vásárlást segítő információkat tartalmaz
  • Valódi profit termelés
  • Vonzásterület nagyobbítása
  • A világ legjobban fejlődő kereskedelmi területe